Jagten  - lørdag den 24. september 2016


Så er jagten vel overstået for i år. Vejret var godt og 27 ryttere var tilmeldt turen. Ruten var lavet lidt om i år, egentlig for at lave den kortere, og jeg anslog den var omkring 20 km, men en af rytterne havde Endomondo tændt og det viste sig, at ruten var på 28 km, så det var begrundelsen for den ømme bag og de trætte muskler! På ruten var der 38 forhindringer, som vi havde mulighed for at springe. Vi havde selv lavet 7 faste forhindringer og 7 forhindringer i Trekantskoven. Derudover er vi privilegeret at kan benytte de faste forhindringer på tidligere Bisnap Efterskole og forhindringerne i Gunnars skov. Gunnar ydede endda en kæmpe indsats dagen før jagten for at få forhindringerne i hans skov brugbare. Egentlig endte det i 8 helt nylavede kævlespring, så tusind tak for den indsats.


Undervejs på turen skete der desværre uheld, så det endte med 3 ryttere faldt af og en hest løb væk. Heldigvis endte det kun med en kraftig forstuvning af en fod og nogle knubs og hesten blev indfanget igen. Mange tak for hjælpen til alle de ryttere, der hjalp med opgaven.


Efter endt ridt var der opløb på en ret så støvende kartoffelmark, men det gik også. Vinderne af opløb og rævehalejagt er følgende:


Vinder af hesteopløbSisse Dige på Paivi fra Nørhalne Rideklub

Vinder af ponyopløb Denise Larsen på Strauss fra Skæve Rideklub

Vinder af rævehalejagtEmma Vengsi på Shakira fra Hals Rideklub


Jeg vil sige tusind tak for fremmødet af ryttere – en del nye men også nogle ”gode gamle” – og tusind tak for hjælpen både før, under og efter ridtet. Det er altid herligt at vide der er støtte fra klubbens medlemmer, så længe man kan få åbnet munden og bede om den.  


Tak til cafeteriaudvalget med en god bespisning på dagen. God ide med kartoffelsalat og frikadeller bl.a.


Mange hilsner

Tina Bols Pedersen


Flere billeder fra jagten kan ses i galleriet