Anne Hedegaard Larsen


Underviser i dressur


Jeg er 27 år og bor i Hjallerup på en lille bondegård. Jeg har selv 3 heste som står her hjemme ved mig.

Jeg startede med at ride for næsten 20 år siden på den lokale rideskole, og jeg har nærmest ikke haft en dag uden hest siden. Da jeg blev 10 år kunne mine forældre godt se, at de fik mig nok ikke af en hest igen så der gik ikke længe inden jeg fik min egen pony, som jeg brugte rigtig mange timer på at passe, ride og hygge om. I mine pony år var stævner ikke min store interesse, jeg ville hellere bare ride på hyggeplan.

Da mine pony år var slut og jeg måtte sadle om til en stor hest begyndte dressurstævnerne at trække i mig, og jeg har nu mange stævner og gode oplevelser med hesten bag mig.

Lige nu bliver det ikke til ridning på stævneplan. Men for mig så er en god ridetur guld værd.


Jeg har tidligere arbejdet hos en psykolog, som brugte hestene som terapi. Det var meget spændende. Jeg elsker når jeg ser nogen komme op på en hest første gang, hvor de syntes "det virker helt forkert, hesten gider ikke, og jeg kan ikke finde ud af det".

Men lige pludselig, når man finder de rigtige knapper, så er rytteren et stort smil og ikke til at skyde igennem.

Derfor synes jeg det er rigtig sjovt og spændende at være underviser både for nybegyndere og øvede ryttere. Jeg vil gerne, at mine elever er helt trygge på hesten inden de tager det næste skridt til trav eller galop.

Jeg har også arbejdet på Hjallerup rideskole i 6 år, hvor jeg var groom for berider Mads Rom, Søren Vallentin og Dennis Fisker. Jeg stod også for staldarbejdet, praktiske opgaver og undervisning af nybegynderhold med både børn og voksne.


Jeg glæder mig til mange gode, sjove og spændende timer i Hals Rideklub.Rikke Baisgaard


Mit navn er Rikke , jeg er årgang 72 

Jeg tror mit første ord var hest , jeg har haft heste og redet hele mit liv , både spring, dressur og på tur 

Jeg rider stadig hver dag og modtager ene undervisning i både spring og dressur 

Jeg går meget op i at få grundridningen på plads 

Mit motto er : ridning skal være spændene, sjovt og lærerigt for både hest og rytter

Maria Brønnum Christensen


Underviser på holdet med islændere


Mit navn er Maria Brønnum Christensen, jeg er 20 år gammel og bor i Vester Hassing. Jeg har redet siden jeg var helt lille. Ligeledes har heste og andre dyrs velbefindende altid været en kæmpe passion for mig. Jeg har studeret på Aalborg Katedralskole, og blev student i sommeren 2018.

I august 2009 fik jeg tilbudt muligheden for at ride islændere på stutteri Skindbjerg. Stutteriet rummer en besætning af ca. 20 heste. Jeg var på daværende tidspunkt, da jeg startede som ridepige hos Poul, 11 år gammel, og har siden haft til opgave at tilride de unge heste hvert år, og uddanner heste i alle aldre, forskellige typer og på alle niveauer. Jeg hjælper med at finde passende hingste til de forskellige hopper.

Dette job har givet mig mange erfaringer med håndtering af føl, avl, tilridning og håndtering af ungheste og problemheste.


Jeg har flittigt deltaget i stævner, og red i foråret 2014 en hoppe, som jeg selv havde tilredet og uddannet, til kåring. Det gjorde mig til én af meget få i Danmark, der som 16-årig kårede en hest i 1. Klasse.

Siden da har jeg deltaget ved adskillige mesterskaber, deriblandt klubmesterskaber, Jysk Mesterskab, Fynsk Mesterskab, Danmarksmesterskaberne og Nordisk Mesterskab med topplaceringer som resultat. Udover disse, har jeg også deltaget til istølt i Frederikshavn og World Tølt i Odense 2015. Til World Tølt kvalificerede jeg mig direkte til A-finalen i T2, blandt eliteryttere og endte på en 4. plads i et meget stærkt felt, og med op til 7,5 for tølt.

Jeg har også erfaringer med gædingakeppni og blev udtaget til det danske landshold i 2014 og har mesterskabstitel bag mig.


Jeg værdsætter tålmodighed, og trinvis opbygning og uddannelse af hesten. Det er derudover også vigtigt for mig at variere træningen for at holde hesten glad og motiveret til at arbejde. Jeg elsker at være kreativ i min træning af heste. Jeg stræber konstant efter at udvide min viden om uddannelse og træning af islandske heste, og hvordan jeg kan effektivisere min teknik mest muligt. Jeg stræber efter en teknik som er let forståelig for både hest og rytter. Mit mål er at kunne hjælpe både heste og ryttere med problemer, store som små, i retning mod harmoni mellem parterne. Jeg ønsker at hjælpe rytterne med at opnå deres individuelle ønsker, hvad end det er om behagelige rideture, konkurrenceridning eller blot at finde hinanden. For mig er gensidig tillid, respekt og forståelse utrolig vigtigt, i alt fra håndtering, jordarbejde og ridning af hestene.


Camilla møller winther

Jeg er 21 år gammel og bor i hals sammen med min kæreste. Man kan godt sige, at jeg nærmest er født på en hest, jeg har i hvert fald redet så længe jeg kan huske!
Min store passion er helt klar dressur, sammenspillet mellem hest og rytter er for mig noget helt særligt.
Jeg ridder selv mange stævner og det har jeg altid gjordt. Jeg konkurrere lige pt. på M-niveau med min dejlige hoppe som jeg selv har uddannet.

Jeg nyder at undervise og se mine elever blive bedre hvor hver gang der går. Jeg kan  undervise alle både nybegynder og øvede ryttere og heste.