Rikke Baisgaard

Mit navn er Rikke , jeg er årgang 72

Jeg tror mit første ord var hest , jeg har haft heste og redet hele mit liv , både spring, dressur og på tur

Jeg rider stadig hver dag og modtager ene undervisning i både spring og dressur

Jeg går meget op i at få grundridningen på plads

Mit motto er : ridning skal være spændene, sjovt og lærerigt for både hest og rytter

Tiril Diseth

Jeg har mange års erfaring som underviser, både i elevskole og ved eneundervisning. Jeg er flyttet fra Norge til Danmark i 2016 for at arbejde som rytter. Det er meget vigtig for mig som underviser, at alle elever og forældre får en god oplevelse, og følelsen af mestring. Jeg ser hver enkelt hest og rytter, og underviser på den enkelte ekvipages niveau. Jeg har de seneste år undervist ved Vestegnen Rideklub i København og Brønderslev Rideklub her i Jylland. Jeg elsker at undervise, og får så meget glæde ud af at se mine elever udvikle sig. Det er vigtig for mig at holde undervisningen sjov og spændende for rytterne, samt skabe en god relation med forældrene.

Camilla møller winther

Jeg er 21 år gammel og bor i hals sammen med min kæreste. Man kan godt sige, at jeg nærmest er født på en hest, jeg har i hvert fald redet så længe jeg kan huske!
Min store passion er helt klar dressur, sammenspillet mellem hest og rytter er for mig noget helt særligt.
Jeg ridder selv mange stævner og det har jeg altid gjordt. Jeg konkurrere lige pt. på M-niveau med min dejlige hoppe som jeg selv har uddannet.

Jeg nyder at undervise og se mine elever blive bedre hvor hver gang der går. Jeg kan  undervise alle både nybegynder og øvede ryttere og heste.