Bonnie

Bonnie er en sød lille hoppe på 16 år. Bonnie er 105cm. Hun går med de mindre ryttere.

Bonnie deltager i nærmest alt klubben foretager sig. Vil også gerne deltage i børnefødselsdage hvis hun bliver inviteret.

Carisma

Carisma er en hoppe på 15 år og indgår i undervisningen på de ældste hold. Carisma bliver til dagligt også kaldt for Mor Hesten.

Carisma elsker både dressur og spring, og er altid frisk på en tur i skoven

Rudolf

Rudolf er en Dartmoor pony på 7 år. Han er 123 cm i stang. Han er en rigtig aktiv hest som blive brugt af de mindre ryttere.

Goldie

Goldie er en valak på 4 år og er ny i klubben. Han kommer fra England og er så småt begyndt i undervisningen. Han er kørevant og er meget lærenem.

Cuba

Cuba er en 4 årige hoppe som er 164cm i stang. Hun er sød og lærenem og god til at følge rytterens anvisninger

Catalina

Catalina er en dansk varmblods hoppe, som måler 165 cm i stang.