Rideklubben

Rideklubben

For at se klubbens vedtægter klik på dette link


For at kunne leje vores trailer skal du følge dette link


Bestyrelsen


Formand

Katrine Egholm Sander Morild

E-mail: kesm108@gmail.com


Om Katrine:

Jeg er 27 år gammel og bor i Hjallerup med min mand. Jeg er udannet salgsassistent og arbejder til daglig som salgsleder i Lidl i Brønderslev. Jeg har redet siden jeg var 7 år gammel og har også haft pony og hest i flere år.

Jeg har redet dressur og western. Jeg rider nu primært dressur.

Derudover Tilred jeg selv min sidste hest og utrænede ham op i western 8g kom også på landsholdet med ham. Da jeg grundet to operationer i knæet omskolede jeg ham til dressur.

Jeg har i en del år givet undervisning og underviser også i Hals Rideklub.


Næstformand

Maike Heldt Sand

E-mail: maike.heldt.mh@gmail.com


Om Maike:

38 år gammel, bor i Hals, uddannet Brand Manager og arbejder som Grafisk Designer. Jeg er født og opvokset i Tyskland, med en dansk mor (fra Hals).

Jeg er mor til Ida på 10 år, som har gået til ridning i Hals rideklub i snart 2 år.

Mine bedsteforældre har været med til at grundlægge Hals rideklub, og har været æresmedlemmer resten af deres liv. Logoet med ridehjelm og pisk er designet af min mormor.

Jeg har siddet i børnehave bestyrelse i mange år, og kan derfor bidrage med erfaringer indenfor bestyrelsesarbejde, viden omkring opbyggelse af et godt image og brand, og er i vores bestyrelse repræsentant for elever/forældre i rideklubben.


Sekretær

Konny Olesen

E-mail: konnyolesen@hotmail.com


Om Konny:

Jeg er 71 år gammel og har arbejdet indenfor det sociale område i hele mit arbejdsliv. Nu er jeg aktiv pensionist og medlem af flere idrætsforeninger.

Jeg er mor til Rikke og jeg har sammen med hende tilbragt mange timer i Uggerhalne rideklub. Senere kom børnebørnene til og de har begge været meget aktive ryttere som børn og unge.

Jeg har tidligere været formand for Hals Rideklub i 6 år, og kan derfor bidrage med et bredt kendskab til bestyrelsesarbejdet i klubben. Jeg er også aktiv i bestyrelsesarbejdet indenfor det sociale område, hvor jeg har medvirket til at oprette en ny forening og kan bidrage med erfaringer omkring organisering af en forening. Desuden har jeg en vis erfaring i at søge fondsmidler til foreningsaktiviteter.


Kasserer

Maike Heldt Sand


Bestyrelsesmedlem

Mathias Baisgaard

E-mail:nalle1324@gmail.com


Om Mathias:

Mit navn er Mathias Baisgaard. Jeg er 25 år gammel. Jeg har tidligere sprunget og redet en del stævner til hest. Til hverdag er jeg kranfører ved BMS Heavy Cranes og underviser i spring i min fritid